Logo for print

HjemKontakt ossOm oss ASP Login Xakt Økonomi login

Julehilsen fra Hemne Kraftlag

Dato: 23.12.2015

Kraftlag julehilsen 2015

Vi står foran en ny jule- og nyttårsfeiring, og vil derfor benytte anledningen til å sende dere denne lille hilsen fra kraftlaget. Året 2015 har vært et godt driftsår for konsernet. Våre medarbeidere har gjort sitt ytterste for å imøtekomme kundenes ønsker og behov. Vi håper at vi i størst mulig grad har lyktes i dette.

 

Som et lokalt eid og lokalt driftet selskap er vi fokusert på å bidra til at Hemne og Snillfjord fortsatt skal være gode og aktive lokalsamfunn. Foruten viktige ordinære driftsoppgaver i de forskjellige forretningsområdene, har vi bidratt med betydelige midler til ulike formål innen kultur- og frivillighetsarbeidet. Dette vil fortsette også neste år.

 

Kraftlaget skal i 2016 gjennomføre rekordhøye investeringer i både strømnettet og bygging av ny infrastruktur for høyhastighet bredbånd. Hovedfokus er å ha et så robust nett at vi i best mulig grad kan møte et stadig hardere klima med de utfordringer dette har på forsyningssikkerheten. Med vår lokale tilstedeværelse og dyktige medarbeidere, vil vi gjøre vårt ytterste for å opprettholde en god og
stabil leveringskvalitet til glede for alle våre kunder i Hemne og Snillfjord.

 

Avslutningsvis vil vi ønske alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig God Jul og et Godt Nytt År.


Med vennlig hilsen
Hemne Kraftlag SA