Logo for print

HjemKontakt ossOm oss ASP Login Xakt Økonomi login

Strømregninga som eFaktura - ferdig utfylt rett i nettbanken!

Dato: 09.12.2009

Betal regningene dine på en enklere måte!  Kunder hos Hemne Kraftlag har nå muligheten for å få regninger fra oss rett inn i deres nettbank, istedet for i posten.  Ferdig utfylt med KID, kontonummer, beløp m.m.  Det eneste du trenger å gjøre er å klikke OK når du vil betale.

Nyhetsbilde

 

Hemne Kraftlag kan nå tilby sine kunder muligheten for å få regninger på strøm rett inn i deres nettbank, istedet for i posten.  Ferdig utfylt med KID, kontonummer, beløp m.m.  Det eneste du trenger å gjøre er å klikke OK når du vil betale.

 

I god tid før forfall sendes regningen til nettbanken din, du får da en e-post som forteller at en ny regning har kommet fra oss og lagt seg i forfallsregisteret ditt.  I nettbanken vil du se hva som ligger til forfall, og derfra klikke i vinduet for å få frem bilde av hele regningen med all betalingsinformasjon.

 

Du har fremdeles mulighet for å endre både forfallsdato og beløp før betaling, som ved manuell faktura.  Ved bruk av eFaktura er du ikke avhengig av å være hjemme - kan sjekke innkomne fakturaer og betale dem hvor som helst - bare du har tilgang til en pc med internett.

 

For bestilling av eFaktura: Sjekk etter Hemne Kraftlag under eFaktura-tilbydere i nettbanken neste gang du betaler regninger, eller ta kontakt med din bank.

 

Vi ønsker deg velkommen som eFaktura-kunde hos Hemne Kraftlag!